ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 150€
Top

Orders & Returns

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΛΛΑΔΑ / ΚΥΠΡΟ

Σε περίπτωση αλλαγής είτε σε νούμερο είτε σχέδιο, μας καλείται στο 210-6234219, ή μας αποστέλλετε e-mail στο cbclotheskifissia@gmail.com με τον αριθμό παραγγελίας σας και μας αναφέρετε το σχέδιο / νούμερο που χρειάζεστε. Kατόπιν συνεννόησης με το κατάστημα μας προχωράμε στη διαδικασία αλλαγής. Σε καμία περίπτωση δεν στέλνετε το δέμα εσείς πίσω σε εμάς, χωρίς να έχει προηγηθεί επικοινωνία μαζί μας.

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΚΥΠΡΟΣ

Οι αποστολές εντός Ελλάδος είναι δωρεάν για αγορές άνω των 150 ευρώ.

Σε αγορές κάτω των 150 ευρώ τα μεταφορικά για την Ελλάδα κοστίζουν 4 ευρώ.

Οι αποστολές για Κύπρο έχουν χρέωση 10 ευρώ.

ΕΤΑΙΡΕΙΑ COURIER ΕΛΛΑΔΑ / ΚΥΠΡΟΣ

Οι αποστολές μας γίνονται με Speedex εντός Ελλάδος. Οι αποστολές για Κύπρο φεύγουν από Ελλάδα με Speedex και παραδίδονται με την εταιρεία AKIS EXPRESS ανάλογα την εκάστοτε περιοχή στην Κύπρο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Εφόσον ολοκληρωθεί η παραγγελία σας, η ομάδα μας φροντίζει να φύγει το πακέτο σας την ίδια μέρα εφόσον είναι εργάσιμη, εναλλακτικά σε παραγγελίες που πραγματοποιούνται Σάββατο / Κυριακή, τα πακέτα φεύγουν από εμάς Δευτέρα (εκτός αργιών).

  • 1 – 2 εργάσιμες ημέρες εντός Aττικής
  • 1 – 3 εργάσιμες ημέρες στην υπόλοιπη Ελλάδα
  • 3 – 5 εργάσιμες ημέρες σε δυσπρόσιτες περιοχές
  • 6 – 10 εργάσιμες ημέρες στην Κύπρο

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Εφόσον ολοκληρωθεί η αποστολή της παραγγελίας σας, λαμβάνεται ενημερωτικό email από την εταιρεία μας με τον αριθμό αποστολής της. Στο email θα αναγράφεται το tracking number / κωδικός αποστολής με τον οποίο θα μπορείτε να κάνετε αναζήτηση του πακέτου σας είτε μέσω του site της Speedex ή τηλεφωνικώς στο πρακτορείο της περιοχή σας. Για την Κύπρο, ισχύει η ίδια διαδικασία με την Ελλάδα.

ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Σε περίπτωση που δεν σας βρει ο διανομέας στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει, αφήνουν γραπτή ειδοποίηση ή μήνυμα στο κινητό σας (SMS, Viber, WhatsApp) και εσείς μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους για παραλαβή από το εκάστοτε κατάστημα ή για επαναδρομολόγηση  της αποστολής σας. Το δέμα παραμένει έως 10 ημέρες στο κατάστημα Speedex και έπειτα επιστρέφεται σε εμάς. Σε περίπτωση επιστροφής του πακέτου σε εμάς και εφόσον επιθυμείτε να σας το ξαναστείλουμε, θα πρέπει να χρεωθείτε εσείς εξ ολοκλήρου το κόστος της δεύτερης αποστολής. Σε κάθε περίπτωση προβλήματος επικοινωνίας με το πρακτορείο της περιοχής σας ή οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα μπορείτε φυσικά να επικοινωνήσετε μαζί μας και σας καθοδηγήσουμε.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΔΗΓΙΕΣ:

  1. Συμπληρώνεται σωστά όλα τα στοιχεία σας μαζί με ΤΚ και κινητό. Σε περίπτωση που μας έχετε στείλει ήδη την παραγγελία σας και θέλετε να αλλάξετε τα στοιχεία σας, παρακαλώ πολύ επικοινωνήστε την ίδια μέρα μαζί μας στο 210-6234219 ή στο 6909060168 ή αφήστε μας email cbclotheskifissia@gmail.com.
  2. Συμπληρώστε στα σχόλια της παραγγελίας οποιαδήποτε χρήσιμη πληροφορία για τον διανομέα (π.χ προτεινόμενες ώρες παράδοσης, σχόλια για την διεύθυνση, όροφο, όνομα παραλήπτη, όνομα στο κουδούνι).
  3. Σε περίπτωση που θέλετε να παραλάβετε εσείς από το πρακτορείο της περιοχής σας, ενημερώστε μας στα σχόλια της παραγγελίας. 

ΕΠΙΣΤΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ / ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΛΛΑΓΩΝ

Επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται μόνο σε περίπτωση που παραλάβετε ελαττωματικό προϊόν και μας ενημερώσετε απευθείας την ημέρα που έχετε παραλάβει το πακέτο σας. Η ημέρα παράδοσης μπορεί να ελεγχθεί από εμάς μέσα από το σύστημα της μεταφορικής Speedex. Σε κάθε άλλη περίπτωση που επιθυμείτε αλλαγή, γίνεται αποκλειστικά αλλαγή με άλλο προϊόν ή νούμερο. Παρακαλώ πολύ για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνηση επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς 210 6234 219 ή 690 9060 168.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Aλλαγές γίνονται σε οποιοδήποτε προϊόν, αρκεί να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και να περιλαμβάνεται στο πακέτο επιστροφής η απόδειξη αγοράς. Οι επιστροφές γίνονται εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημέρα που παραλάβατε. Σε περίπτωση που δεν βρείτε κάτι που σας ικανοποιεί μπορούμε να σας κάνουμε πίστωση χρηματικού ποσού και να το χρησιμοποιήσετε σε μία άλλη αγορά σας. Η πίστωση είναι διαθέσιμη για 15 ημερολογιακἐς ημέρες. Σε κωδικούς που βρίσκονται σε προσφορά αλλαγές δεν πραγματοποιούνται!

Η αποστολή του δέματος επιστροφής γίνεται αποκλειστικά με Speedex με δική μας χρέωση για την Ελλάδα και τα έξοδα επιστροφής είναι στα 5 ευρώ και τα χρεώνεστε με την καινούργια παραγγελία σας ή αφαιρούνται από το αρχικό ποσό πληρωμής κατόπιν συνεννόησης μεταξύ της εταιρείας και εσάς. Για Κύπρο, τα έξοδα μεταφοράς της αλλαγής είναι στα 10 ευρώ. Σε επιστροφές από Ελλάδα/Κύπρο υπάρχει η δυνατότητα να στείλετε με όποια μεταφορική θέλετε εκτός των Speedex με την προϋπόθεση χρέωσης των μεταφορικών επιστροφής εξ ολοκλήρου σε εσάς. Το κόστος μεταφορικών για την καινούργια αποστολή είναι στα 10 ευρώ πάλι, για Κύπρο και στα 4 ευρώ για Ελλάδα σε περίπτωση επιστροφής του πακέτου με άλλη μεταφορική εκτός Speedex.

ΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΑΛΛΟ ΝΟΥΜΕΡΟ Η ΠΡΟΪΟΝ

Σε περίπτωση που το νούμερο ή το προϊόν που έχετε παραγγείλει δεν σας ικανοποιεί μας στέλνετε ένα email με τα στοιχεία σας και την αλλαγή που επιθυμείτε να κάνετε. Στην συνέχεια στέλνετε το προϊόν που δεν επιθυμείτε σε εμάς με Speedex ή οποιαδήποτε μεταφορική σας εξυπηρετεί, σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να πληρώσετε εσείς το κόστος αποστολής όπως αναφέρθηκε παραπάνω και εμείς μόλις το παραλάβουμε θα σας στείλουμε την νέα παραγγελία.

ΠΙΣΤΩΣΗ ΠΟΣΟΥ

Σε περίπτωση που δεν βρείτε κάτι που σας ικανοποιεί μπορούμε να σας κάνουμε πίστωση χρηματικού ποσού και να το χρησιμοποιήσετε σε μία άλλη αγορά σας. Η πίστωση είναι διαθέσιμη για 15 ημερολογιακἐς ημέρες.

Για περαιτέρω πληροφορίες, διευκρινήσεις ή βοήθεια με τις αποστολές / επιστροφές, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας σε ώρες λειτουργία καταστήματος στο 210 6234 219 ή στείλτε μας email στο cbclotheskifissia@gmail.com

Κυριαζή 14-16, Κηφισιά, ΤΚ 14562

Αθήνα, Ελλάδα

210-6234219

cbclotheskifissia@gmail.com

v

Welcome to our fashion world. CB CLOTHES is a growing family business made with love and care by three beautiful women, a mother and two daughters. Every day we share our passion for fashion with you ladies!